19
Vin, Apr

sursa foto: arhiva

Eveniment

Se anunță angajări la Aeroportul Braşov, sunt 51 de poziții libere, iar doritorii sunt așteptați să-și depună CV-ul.

Aeroportul se deschide la jumătatea lunii ianuarie, dar până atunci Consiliul Judeţean Braşov va trebui să completeze şi schema de personal.

„Am făcut deja un draft de buget. Organigrama cuprinde 51 de posturi, dar momentan este gândită pentru un program de 12 ore. Dacă se va constata că este nevoie de un program de 24 de ore, va creşte şi numărul angajaţilor. Vor fi mai multe etape în care vom face interviuri şi angajări. Este important ca oamenii să trimită CV-uri ţintit, pentru posturile pentru care optează. Pentru asta e nevoie să aştepte puţin, să venim cu toate detaliile. Noi vom oferi aceste detalii în scurrt timp. Vom face anunţuri în presă, vor fi disponibile şi pe site-ul Consiliului Judeţean, poate şi pe site-ul Aeroportului.

Primele posturi vor fi scoase în scurt timp, cel mai probabil în luna februarie. Apoi, vom continua în mai multe etape, până când vom completa toate posturile de care este nevoie”, a declarat pentru MyTex directorul Regiei Autonome „Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav”, Alexandru Anghel.

Angajări la Aeroportul Braşov: Proceduri de angajare

Organizarea concursurilor presupune o etapă de verificare aprofundată a fiecărui candidat în parte, privind antcedentele de orice fel, pe care o vor realiza instituţiile statului cu atribuţii în domeniu. Această verificare este absolut obligatorie, având în vedere că fiecare angajat va putea intra în incinta Aeroportului pe baza unui permis de acces strict.

Procedurile de angajare vor fi publice, iar rezultatele vor fi anunțate, de asemenea, public. Toate posturile care vor fi scoase la concurs vor fi publicate pe site-ul Consiliului Judeţean Braşov, la secţiunea Carieră, şi pe pagina de Facebook a Consiliului Judeţean Braşov şi a Aeroportului (BrasovAirport).

 

 

sursa: dinstrada.ro


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: