20
Sâm, Apr

sursă foto: gorjeanul.ro

Eveniment

Doi bărbați și o femeie au fost prinși băuți la volan!

1. Lucrătorii Poliției Orașului Zărnești au depistat la data de 03.12.2022, pe raza localității, un bărbat care conducea un autovehicul de DN 73A, dinspre Poiana Brașov către orașul Zărnești.

Cu ocazia verificărilor efectuate, conducătorul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost de 0, 44 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ca urmare a rezultatului înregistrat, conducătorul auto depistat sub influența alcoolului a fost transportat la unitatea spitalicească autorizată, în vederea recoltării de mostre biologice.

Faţă de cele constatate de către polițiști, s-a întocmit dosar de urmărire penală pentru săvârșirea infracțiunii de „Conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, faptă prevăzută și pedepsită de Codul Penal, dosarul fiind instrumentat sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești, în care se va propune soluție legală la finalizarea acestora.

 

2. La data de 03.12.2022, orele 21.00, polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Predeal, au oprit pentru control, pe raza stațiunii, un autovehicul condus de un bărbat, cu vârsta de 46 de ani, din municipiul București. 

În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0.46 mg/l alcool în aerul expirat.

Ca urmare a rezultatului înregistrat, conducătorul auto depistat sub influența alcoolului a fost transportat la unitatea spitalicească autorizată, în vederea recoltării de mostre biologice.

Faţă de cele constatate de către polițiști, s-a întocmit dosar de urmărire penală pentru săvârșirea infracțiunii de „Conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, faptă prevăzută și pedepsită de Codul Penal, dosarul fiind instrumentat sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea acestora.

 

3. La data de 04.12.2022, ora 00.45, a fost oprită, pe raza localității Predeal, o femeie, în vârstă de 33 de ani, din județul Timiș, care, la testarea pentru stabilirea alcoolemiei, avea o concentrație de 0.50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ca urmare a rezultatului înregistrat, conducătoarea auto depistată sub influența alcoolului, a fost transportată la unitatea spitalicească autorizată, în vederea recoltării de mostre biologice.

Față de cele constatate s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, dosarul fiind în instrumentarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, informează I.P.J. Brașov.

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: