26
Vin, Apr

sursă foto: zf.ro

Eveniment

Începe balul la Brașov.

În urmă cu două zile, mai exact 26 noiembrie 2022, în articolul  "De ce a tunat și a fulgerat Coliban în Ședinta de C.L. din 25.11.2022?” spuneam despre adevăratul motiv pentru care primarul Allen Coliban a tunat și a fulgerat în ședința de Consiliu Local din data de 25.11.2022.

Enervat la culme de faptul că în Dosarul Catacombelor a reînceput cercetarea penală împotriva domniei sale, Allen Coliban, dorind să-i arate micuței Flavia cine este Masculul Alpha, i-a spus acesteia: „Spațiile lor, contra sentința mea. Să vedem cine mă sună dintre procurori și cine îi mai ține pe ăștia în spate!…” am încheiat citatul.

Ca atare, astăzi 28 noiembrie 2022 la „Primăria lui Coliban”, acesta a convocat de urgență o ședință cu ușile închise care va începe la ora 14:00 și în urma căreia se va da o directivă prin care începând cu data de 1 ianuarie 2023, NICIUN SPAȚIU COMERCIAL CE ESTE ÎN PROPRIETATEA RIAL SRL, NU VA MAI PRIMI AUTORIZAȚIE DE FUNCȚIONARE.

Cum va fi pusă în practică această strategie?

Simplu. Cu ajutorul ISU Brașov.

Conștient de faptul că majoritatea spatiilor nu îndeplinesc condițiile de funcționare din punct de vedere al protecției împotriva incendiilor, Allen Coliban va arunca pisica în „cârca” domnului colonel MARCIU Lucian.

Puși în fața faptului împlinit, reprezentanții ISU Brașov nu vor mai avea ce face, iar lui Allen Coliban îi va ieși întocmai planul de răzbunare.

 

 

Sursa: argumentul.ro

 

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: