24
Mie, Apr

sursă foto: obiectivbr.ro

Eveniment

Arestat preventiv pentru furt dintr-un complex comercial.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Codlea - Biroul Investigații Criminale, efectuează cercetări pentru infracțiunile de furt dintr-un complex comercial, aflat în localitatea Codlea, în care persoana anchetată se află în stare de arest preventiv.

Materialul probator a relevat faptul că, în noaptea de 23/24.11.20222, bărbatul, de 24 de ani, din municipiul Săcele, ar fi pătruns într-un complex comercial, de unde ar fi sustras mai multe bunuri și sume de bani, din magazinele aflate în incintă.

În baza datelor și informațiilor obținute, a fost pusă în aplicare o percheziție domiciliară la adresa bărbatului bănuit de furt, în urma acesteia, dar și a celorlalte probe obținute, suspectul fiind reținut pentru o perioadă de 24 de ore, în baza ordonanței de reținere, și introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv – Brașov.

Dosarul a fost înaintat către Parchet de pe lângă Judecătoria Brașov, unde a fost sesizată instanța de judecată competentă, iar inculpatul a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți, din cadrul Judecătoriei Brașov, aici instanța dispunând arestarea preventivă a bărbatului pentru o perioadă de 30 de zile, informează I.P.J. Brașov.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: