28
Joi, Mar

sursă foto: ziaruldeiasi.ro

Eveniment

Bărbat înșelat prin metoda accidentul.

La data de 25.11.2022, organele de cercetare penală ale poliției judiciare din cadrul Serviciul de Investigații Criminale - Brașov au fost sesizate prin plângere penală de către o persoană care reclama faptul că a fost victima unei infracțiuni comisă prin metoda ”Accidentul”.

Din cercetări  a reieșit faptul că, la data de 19.11.2022, în intervalul orar 19:00 – 20:00, în timp ce se afla singur la adresa de domiciliu, a fost apelat de către o persoană necunoscută, pe numărul de telefon fix, și i-a spus că este fiul său ”Dan” și că urmează să-i fie amputate ambele picioare.

În continuare, discuția a fost preluată de către o persoană necunoscută care s-a recomandat a fi medic și care i-a comunicat persoanei apelate că operația este una costisitoare, fiind necesară toată suma de bani pe care aceasta o are în locuință.

Fiind conștientă că situația ce i-a fost expusă este una reală și fără a se interesa în mod direct de starea fiului său, persoana vătămată a înmânat suma de 5.000 de lei și 100 de dolari canadieni, pe care o avea în locuință, unei persoane de sex masculin necunoscută care s-a deplasat la adresa sa de domiciliu.

În cauză, s-a dispus începerea urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”înșelăciune”, cercetările fiind continuate în vederea identificării autorilor și tragerea acestora la răspundere penală, informează I.P.J. Brașov.

 

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: