28
Lun, Nov

sursă foto: gandul.ro

Eveniment

În acest sfârșit de săptămână, ne putem aștepta la temperaturi destul de scăzute, dar normale pentru acest interval din an, perioade cu ceață în zonele joase și ninsori locale în nordul țării și la munte.

În prima partea a zilei de vineri, 25 noiembrie, va mai ninge, local, în nordul Moldovei și în zonele mai înalte din sudul Transilvaniei, dar precipitațiile vor fi în restrângere.

Sâmbătă însă, vor mai fi precipitații doar izolat, în special în zonele de munte, în general sub formă de ninsoare, scrie meteoradar.ro. Pe alocuri, vor fi intervale cu ceață.

Temperaturile maxime vor atinge doar 2-4 grade în jumătatea nordică a Moldovei și în estul Transilvaniei, 5-7 grade în restul arealelor din nordul, centrul și nord-estul țării și 7-9 grade în sud și vest.

În dimineața zilei de duminică, 27 noiembrie, pe alocuri vor fi intervale cu lapoviță și ninsoare în nordul țării și pe spații restrânse și în restul țării.

Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 3 și 7 grade în majoritatea regiunilor țării, fiind mai coborâte în centru și nord-est, și ușor mai ridicate în regiunile sudice

 

Sursa: realitatea.net


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: