30
Mar, Mai

Eveniment

Începând de luni, 28 noiembrie 2022, traseul liniei metropolitane de transport 540 (Brașov – Vama Buzăului) va cunoaște mici modificări, autobuzele care deservesc această linie urmând a avea capăt de linie în terminalul Gara CFR Brașov.

În acest fel se creează condiții optime de transbordare în celelalte linii de transport ce ajung în respectivul capăt de linie, respectiv traseele cu indicativele 4, 25, 32, 35 și 40, asigurându-se legături cu cele mai importante zone ale orașului. De menționat faptul că la ora actuală capătul de linie 540 era în stația ”Căprioara” de pe Bdul. Gării.

Tot începând de luni, autobuzele de pe acest traseu, pe sensul de deplasare spre Vama Buzăului, nu vor mai opri în stația ”Triaj”, călători urmând a fi îmbarcați din stația ”RAT Brașov” de pe strada Hărmanului, sensul spre Triaj.

Având în vedere lucrările de demolare a construcțiilor din fața Gării CFR Brașov, RATBV a relocat temporar punctul de vânzare din zona menționată în stația ”Căprioara” situată pe Bdul. Gării, pe sensul de deplasare spre Bdul. Vlahuță – Bdul. Saturn. Societatea noastră își cere scuze pentru disconfortul creat și îi roagă pe călători să manifeste înțelegere.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: