20
Sâm, Apr

sursa foto: dw.com

Eveniment

Vladimir Putin ar fi ordonat ca rudele sale să fie evacuate din Moscova înaintea unui atac nuclear.

Potrivit presei britanice, iubita lui Putin, Alina Kabaeva, alături de copiii ei şi cele două fiice mai mari cu copiii lor au fost avertizate cu privire la posibilitatea unei evacuări urgente.

Chiar președintele rus s-ar afla într-un buncăr departe de Moscova și s-ar pregăti să lanseze o lovitură nucleară tactică, una ce nu provoacă efecte radioactive pe scară largă. 

Vladimir Putin și-ar fi avertizat rudele apropiate că ar putea fi necesară evacuarea urgentă din Moscova.

Potrivit ziarului bitanic The Mirror, printre acestea sunt și copiii pe care îi are din relații extraconjugale. Una dintre aceste relații a fost cu Alina Kabaeva, una dintre cele mai cunoscute sportive din istoria gimnasticii ritmice. Ea a fost descrisă drept „cea mai flexibilă femeie din Rusia”, iar la un moment dat a pozat nud, înfășurată doar într-o blană, într-o revistă pentru bărbați.

Presa a susținut că Putin ar fi avut o relație cu ea mai mulți ani, dar președintele rus a negat acest lucru. În mod ciudat, după invazia din Ucraina, Alina Kabaeva și-a mărit numărul ieșirilor publice în condițiile în care era o persoană extrem de discretă până atunci.

 

 

sursa: realitatea.net


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: