19
Vin, Apr

sursa foto: Primăria Brașov

Eveniment

Primăria a semnat contractul pentru clădirea modulară.

Aceasta va avea 8 săli de clasă și va fi amenajată pe două niveluri. Valoarea contractului este de 1,5 milioane de lei + TVA.

Primăria Brașov a semnat la sfârșitul lunii trecute contractul pentru ,,Containere modulare - Clădire modulara și branșamente, pentru extindere săli de clasă la Colegiul de Științe ale Naturii - Emil Racoviță”, cu compania SC Dar Food Solutions SRL, care presupune amenajarea unei clădiri modulare pe două niveluri, cu 8 săli de clasă și grupuri sanitare. Valoarea contractului este de 1,5 milioane de lei, la care se adaugă TVA.

Conform contractului, prestatorul trebuie să furnizeze, monteze și să pună în funcțiune, la Colegiul de Științe ale Naturii „Emil Racoviță“, o clădire modulară provizorie etajată (parter+etaj) LA CHEIE, prevăzută pentru 8 săli de clasă, din care 4 săli de clasă la parter și 4 la etaj, fiecare nivel având coridor central, grupuri sanitare separate pentru fete și băieți, scară de acces complet echipată, cu propriul container modular.

Suprafața minimă a unei clase compuse din 3 containere modulare va fi de 39,39 mp.

Coridorul care va asigura accesul în sălile de clasă și în grupurile sanitare, atât la parter, cât și la etaj, va fi compus din 4 containere modulare, cuplate pe lungime.

Construcția modulară va avea grupuri sanitare separate pentru fete și băieți, atât la parter, cât si la etaj, echipate cu cabine cu vas WC, boiler pentru apă caldă, chiuvete și pisoare (pentru grupurile sanitare ale băieților).

Achiziția mai include: documentații pentru obținerea avizelor și a autorizației de construire, pregătirea terenului, execuția platformei betonate, branșamente apă, canal și electricitate.

Termenul total de elaborare a documentațiilor, execuție a lucrărilor pregătitoare (branșamente și platformă amplasament) și de furnizare și montaj este 119 zile, defalcat astfel:

- 30 de zile de la data emiterii Ordinului de începere a contractului pentru elaborarea documentațiilor faza OTAC (inclusiv elaborarea documentațiilor pentru obținerea avizelor prevăzute în certificatul de urbanism).

- 89 de zile de la data emiterii Autorizației de construire și transmiterea Ordinului de execuție a lucrărilor pentru execuție branșamente și platforma amplasament, furnizare containere și montaj pe poziție.

Valoarea contractului este de 1.507.000,00 lei fără TVA, la care se adaugă cota legală de TVA.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: