20
Sâm, Apr

sursă foto: digi24.ro

Eveniment

Accident de muncă în Brașov.

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 4 Poliție efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, “nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” și “vătămare corporală din culpă”.

În fapt, la data de 03 octombrie 2022, în jurul orei 07.30, polițiștii au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 cu privire la producerea unui accident de muncă pe raza municipiului Brașov.

Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 53 ani, fiind în timpul programului de lucru, în timp ce desfășura activități specifice liniei de muncă, s-ar fi accidentat, suferind leziuni la nivelul unuia dintre membrele superioare.

Bărbatul a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Cu privire la producerea incidentului au fost înștiințați reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă Brașov.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

 

 

Sursa: I.P.J. Brașov


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: