16
Mar, Apr

sursa foto: ziare.com

Eveniment

Referitor la depunerea documentaţia de solicitare a subvenţiei de la bugetul Consiliului Local al municipiului Braşov, pentru anul 2023.

Direcția de Asistență Socială Brașov reamintește asociațiilor, fundațiilor și cultelor recunoscute din România interesate că pot depune documentația de solicitare a subvențiilor de la bugetul local, pentru anul 2023 până în data de 30.09.2022, ora 15.30.

Sunt eligibile să solicite subvenţii asociaţiile, fundaţiile şi cultele recunoscute în România, acreditate ca furnizori de servicii sociale în condițiile legii și deţin licenţă de funcţionare pentru serviciile sociale pentru care solicită subvenţie. Sunt exceptate de la îndeplinirea condiției prevăzute mai sus asociațiile, fundațiile, cultele recunoscute în România, acreditate ca furnizor de servicii sociale potrivit legii, care obţin licenţa provizorie de funcţionare până la finalizarea procesului de evaluare şi selecţionare, respectiv până la aprobarea hotărârii consiliului local privind asociațiile și fundațiile îndreptățite să primească subvenție de la bugetul local, dar nu mai târziu de 31decembrie a anului curent.

Pentru detalii referitoare la criterii de eligibilitate, documentele necesare, cererea de solicitare a subvenţiei, regulamentul privind acordarea subvenţiilor de la bugetul local precum și legislația specifică accesați http://www.dasbv.ro/subventii-ong-uri/cadrul-legal-2022/.

Documentația de solicitare a subvenției se depune într-un singur exemplar în plic închis la registratura Direcţiei de Asistenţă Socială Braşov- str. Panselelor nr. 23. Se va menţiona pe plic “solicitare subvenţie pentru anul 2023”.

Informații suplimentare pot fi obținute la numerele de telefon: +40-368-465415, +40-368-464081, +40-368-469995, int. 812 și pe adresa de e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: