28
Joi, Mar

sursa foto: botosaneanul.ro

Eveniment

Eşti o persoană dinamică, energică, eşti atras de ţinuta şi activitatea militară?

Acum este momentul!

Alege o carieră plină de satisfacții – cariera militară!

Dacă ai vârsta cuprinsă între 18 și 45 ani, sunteți așteptați la sediul Biroului Informare Recrutare Brașov pentru a fi parte din echipa Soldaților și Gradaților Profesioniști(SGP) din Armata României.

MApN recrutează candidați pentru ocuparea a 1.695 de posturi de SOLDAT/GRADAT PROFESIONIST(SGP)- seria suplimentară 2022.

În județul Brașov sunt disponibile 79 de posturi.

Candidați declarați ”Nerepartizat” în seria I 2022 vor intra, din nou, în procesul de repartizare, alături de candidații recrutați pentru seria a II-a, fără să mai susțină probele de selecție (doar în cazul în care au trecut 6 luni de la ultima examinare medicală, candidații o vor repeta).

Toți candidații au șanse egale!

Vă puteți înscrie până la data de 24 octombrie 2022, la sediul Biroului Informare Recrutare Brașov, din municipiul Brașov, str. Lungă, nr. 231, în cadrul Centrului Militar Județean Brașov.

Condițiile minime de recrutare sunt următoarele:

- cetăţenie română şi domiciliul stabil în România;

- vârsta între 18 ani împliniţi, la data începerii programului de instruire, şi cel mult 45 de ani împliniţi, la data finalizării programului de instruire;

- absolvirea cel puţin ai primilor doi ani de studiu din învăţământul secundar superior, în condiţiile prevăzute de Legea educaţiei naţionale nr. 1/2011, cu modificările şi completările ulterioare (minimul 10 clase);

- numai pentru arma şi/sau pentru specialităţile militare care necesită conducerea tehnicii specifice auto din arma:

- să posede permis de conducere auto valabil, categoriile B şi C.

Condiţiile şi criteriile de recrutare pot fi consultate aici: https://www.recrutaremapn.ro/sgp.php 

Selecția candidaților se va desfășura în perioada: 26 septembrie - 11 noiembrie, la Centrul Zonal de Selecție și Orientare Breaza.

Despre probele de selecţie citiţi aici: https://www.recrutaremapn.ro/selectie.php 

Examinarea medicală va avea loc în perioada 3 octombrie - 15 noiembrie, în cadrul Spitalului Militar de Urgență “Regina Maria”, Brașov.

Termen final de întocmire sau actualizare a dosarelor de candidat: 25 noiembrie 2022.

Repartizarea candidaților pe unități militare, arme/servicii/specialități militare va avea loc în perioada 7-8 decembrie.

ATENȚIE! Se candidează pentru un post, nu pentru toate locurile scoase la concurs, așadar, concursul este pe post. Detalii obțineți de la personalul recrutor de la biroul informare-recrutare.

Prezentarea candidaților fără stagiu militar, în centrele de instrucție, se va face în data de 9 ianuarie 2023 , iar a celor cu stagiu militar, în data de 6 februarie 2023.

Informaţii complete şi consiliere veţi primi la Biroului Informare Recrutare Brașov, la telefon 0268 510 468, 0268 510 466(centrala), sau pe pagina de Facebook/ Centrul Militar Județean Brașov.

Sunteși așteptați la Biroul informare-recrutare Brașov, dacă aveți cunoscuți care ar dori să se alăture Armatei României sau se potrivesc profilului dinamic al Soldatului Gradatului Profesionist (SGP), atunci ,,like&share”.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: