25
Joi, Apr

Eveniment

Polițiști din cadrul Biroului Rutier Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

În fapt, un tânăr, în vârstă de 19 ani, care conducea un autoturism pe strada 13 Decembrie din municipiul Brașov, nu a respectat semnalul regulamentar de oprire efectuat de către polițiștii Biroului Rutier Brașov, continuându-și deplasarea până pe strada Aleea Constructorilor, unde a rulat pe spațiul verde, iar ulterior, ajuns pe strada Metalurgiștilor, a abandonat autoturismul și a fugit printre blocuri.

Conducătorul auto a fost identificat și depistat de către polițiștii brașoveni, iar în urma verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale autovehiculului condus, s-a constatat faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În baza probatoriului administrat în cauză, tânărul a fost reținut pentru 24 ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

 

 

sursa: I.P.J. Brașov


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: