24
Mie, Apr

sursă foto: ziarulromanesc.at

Eveniment

Grupul de luptă al NATO face, astăzi, exerciții demonstrative în poligonul de la Cincu, în județul Brașov, la care participă trupe din România, Franța și Olanda.

"În contextul unei agresivități din ce în ce mai ridicate a Rusiei, flancul de est al NATO se întărește. Jurnaliști români și străini sunt astăzi prezenți în poligonul de la Cincu, în centrul de instrucție, unde militarii francezi, olandezi, români, belgieni, portughezi, întăresc cooperarea", transmite antena3.ro.

"Este un semnal cât se poate de serios al apărării flancului de est al NATO pe fiecare centimetru al Alianței. Ceea ce vedem astăzi este un exercițiu pe care ei îl fac în mod obișnuit.

Sunt momente de pregătire zi și noapte, aici în poligonul de la Cincu, în Baza Mihail Kogălniceanu, la brigada de la Craiova, la Câmpia Turzii. Peste tot în România au loc astfel de exerciții de întărire a apărării.

NATO se află, în momentul de față, în faza unu, cea de transmitere de mesaje de descurajare, prin aceste exerciții.", a mai precizat antena3.ro.

 

 

Sursa: antena3.ro


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: