19
Vin, Apr

sursa foto: kudika.ro

Eveniment

De la bal la spital.

UPDATE:

"La data de 17 septembrie 2022, în jurul orei 20.50, polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Voila au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că la nivelul unei societăți comerciale din localitatea Sâmbăta de Sus, din județul Brașov, unde se desfășura un eveniment privat, mai multe persoane ar acuza stări de rău.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Voila, cadre medicale și reprezentanți ai DSP Brașov și DSV Brașov.

13 persoane au fost consultate la fața locului, dintre acestea două au fost transportate la spital, în vederea efectuării de investigații medicale de specialitate.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de "comercializarea de produse alterate", instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor", potrivit purtătorului de cuvânt al I.P.J. Brașov, agent principal de poliție Nadia Olaru.

 

ȘTIRE INIȚIALĂ:

Este zicala care se potrivește perfect pentru 14 persoane care au ajuns seara trecută la spital cu toxiinfecție alimentară, după ce au participat la o nuntă ce a avut loc la un Complex Turistic de la Sâmbăta de Sus.

În cadrul aceluiaș complex erau două nunți în desfășurare, una cu 100 de participanți, cealaltă cu 250. Din aceștia, 14 participanți au fost asistați medical la fața locului, iar doi au fost duși la Spitalul Făgăraș. În plus, un alt pacient s-a prezentat singur la Făgăraș, la Urgențe.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: