18
Joi, Apr

Eveniment

Săptămâna aceasta, Filarmonica Brașov invită brașovenii și turiștii din oraș la un concert special cu Orchestra de Cameră Radio și Valentin Șerban.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 6 august 2022 de la ora 20 în piața Sf. Ioan.

În program vor fi Anotimpurile de Vivaldi și piese de Astor Piazzolla.

Solistul serii, Valentin Șerban a câştigat secţiunea de vioară la Concursul Internaţional „George Enescu“ și este printre cei mai renumiți brașoveni din lumea muzicii clasice la ora actuală. De fiecare dată când cântă la Filarmonica Brașov, este întâmpinat cu multă căldură, aplauze infinite și multă apreciere din partea publicului. Sâmbăta aceasta va cânta într-un context mai neobișnuit, concertul având loc în aer liber, o ocazie unică pentru cei ce nu au reușit să vină în timpul stagiunii la Sala Patria.

Concertul de sâmbătă va deschide o nouă lună de evenimente ale Filarmonicii Brașov. Programul filarmonicii continuă pe 9 august cu un recital Aleka & Friends, apoi, pe 10 august, brașovenii îl vor putea asculta pe Zoli Toth iar pe 16 august, Marina Arsene va susține un recital din seria Tuesday’s Jazz. Pe 21 august, orchestra filarmonicii va cânta alături de formația byron în cadrul LibFest (eveniment care va avea loc de la ora 21 în Piața Sfatului), iar pe 23 august va avea loc un recital de jazz cu Viorica Pintilie. Luna se va încheia apoi cu Săptămâna Muzicii Croate.

Accesul la evenimentele din piață este gratuit, iar pentru locurile pe scaune se pot cumpăra bilete cu o oră înainte începerea concertului.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: