20
Sâm, Apr

sursa foto: hotnews.ro

Eveniment

Simona Halep, locul 16 WTA, s-a calificat, luni, în optimile de finală turneului de la Washington, dotat cu premii de 251.750 de dolari.

Simona Halep s-a calificat în turul doi la turneul de la Washington după ce a trecut în primul tur de Cristina Bucşa, din Spania, locul 123 WTA, venită din calificări, scor 6-3, 7-5. Simona Halep a condus în primul set cu 2-0, însă a fost egalată de Cristina Bucşa, jucătoare spaniolă originară din Republica Moldova. Apoi, Simona Halep a mai cedat un singur game şi a câştigat setul, scor 6-3, după 33 de minute.

În setul doi, Simona Halep a condus cu 5-3, a servit de două ori pentru meci însă a fost egalată la 5. În cele din urmă, sportiva din Constanţa s-a impus, scor 7-5, după 48 de minute. În turul doi, Simona Halep va evolua contra învingătoarei din meciul dintre americanda Madison Brengle, locul 61 mondial, şi Anna Kalinskaia, din Rusia, locul 71 WTA. Pentru accederea în optimi, Halep va primi 30 de puncte WTA şi 4.100 de dolari.

Simona Halep a declarat că nu i-a fost uşor să se acomodeze după ce a jucat pe iarbă, iar acum participă la turnee pe hard, dar se bucură pentru victoria din meciul cu Cristina Buşca şi calificarea în turul doi la Washington. „Mă bucur că sunt din nou aici, atmosfera este foarte frumoasă. Mi-a luat puţin mai mult timp să mă acomodez, nu a fost uşor, dar sunt bucuroasă că am trecut mai departe. Nu am mai jucat ea, am discutat cu antrenorul ce vreau să fac, să îmbunătăţesc.

Pun multă presiune pe mine, se mai întâmplă ca adversara să joce mai bine”, a spus Simona Halep la interviul de pe teren.

 

 

sursa: romaniatv.net


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: