09
Joi, Mai

Eveniment

În ziua de azi, în Europa, numeroase sunt persoanele pasionate de pariuri sportive. Această posibilitate de distracție și de câștig deopotrivă s-a răspândit prin Europa asemeni unui virus.

Unii alocă mult timp și energie pariurilor sportive, studiind diferite echipe și ligi. Acest efort a făcut astfel încît un hobby s-a transformat într-o veritabilă sursă de venit pentru unii. În cele ce urmează vă prezentăm un top al celor mai pariate sporturi din Europa.

Pariurile sportive sunt o veritabilă pasiune în Europa

Pariurile sportive sunt populare în întreaga Europă de mai mulți ani deja. Poți găsi agenții de pariuri în aproape toate orașele europene. Pariurile sportive în Europa au urmat trendurile globale în ultimii ani. Drept urmare, nu este o surpriză faptul că vei găsi unele sporturi non-europene în ofertă. Favbet are o ofertă variată de sporturi și tipuri de pariuri și este o platformă recomandată pe Favbet păreri de către tipsteri profesioniști.

Fotbal

Cel mai pariat sport din Europa este, fără îndoială, fotbalul. Nu este o surpriză pentru nimeni acest lucru dat fiind faptul că, în general este un sport popular, îndrăgit de oameni din întreaga lume. Avantajul de a paria pe fotbal constă în diversitatea ofertei. Toate casele de pariuri îți oferă oportunitatea de a paria pe toate ligile faimaose din Europa.

La majoritatea caselor de pariuri vei găsi sute de meciuri din campionate interne, campionate puternice din Europa, competiții internaționale între cluburi precum și campionate mondiale.

Aceste competiții sunt urmărite de zeci de milioane de oameni, din toți acești oameni în jur de 60% aleg să posteze pariuri live sau antepost. Avantajul acestor pariuri este acela că durata meciurlor se rezumă la doar câteva minute. cu alte cuvinte, vei afla mult mai repede rezultatul biletului tău.

Baschet

Chiar dacă acest sport este uul din cele mai populare din America, numeroase sunt persoanele pasionate de pariurile sportive care agreează baschetul. Este un sport viral în multe părți ale lumii precum Europa, Asia și chiar Africa. Motivul pentru care baschetul este atât de iubit – este un sport rapid și acțiunea este prezentă în fiecare meci. Va trebui să faci multe puncte pentru a câștiga, numeroase sunt răsturnările de situație și schimbările pe parcursul meciului, de aceea trebuie să analizezi cu atenție. Este extrem de captivant să îți folosești echipa favorită în situații în care știi că ar putea pierde avantajul dobândit în mai puțin de un minut.

Meciurile sunt incredibil de dinamice, echipele de baschet fac un adevărat show pe teren iar acest lucru face ca baschetul să fie apreciat pe întreg globul.

Tenis

Alături de fotbal și de baschet, tenisul este unul din cele mai pariate sporturi din Europa. De-a lungul anilor, o mulțime de turnee au fost jucate, ceea ce le oferă pasionaților de pariuri sportive șansa de a găsi pariuri interesante. Tenisul mai are un avantaj deloc de neglijat în comparație cu fotbalul. În acest sport există doar două rezultate posibile -un jucător de tenis sau celălalt. Ai 50% șanse de a ghici posibilul rezultat. Însă, există situații încare unul din jucători poate fi rănit în timpul meciului și nu toate casele depariuri au aceleași reguli cu privire la aceste situații posibile.

Cele mai populare campionate pe care poți paria în tenis sunt turneele de Grand Slam Australian Open, Wimbledon, US Open și Rolan Garros.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: