29
Vin, Mar

sursă foto: catena.ro

Eveniment

Comitetul de vaccinare a fost dizolvat!

Atribuţiile Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 vor fi preluate integral de Ministerul Sănătăţii, conform unei hotărâri de guvern aprobate în şedinţa de luni.

Se dizolvă Comitetul de vaccinare. Dan Cărbunaru - purtătorul de cuvânt al Guvernului a explicat, luni, modul în care mecanismul își va înceta activiatea.

Hotărârea de guvern stabileşte un nou mecanism de coordonare a activităţilor de vaccinare la nivel naţional, urmând ca atribuţiile Comitetului Naţional de coordonare a acestor activităţi să fie preluate în integralitate de către Ministerul Sănătăţii, în corelare cu activităţile derulate în programul naţional de vaccinare", a precizat Dan Cărbunaru, în cadrul unei conferinţe de presă.

Proiectul vizează modificarea Strategiei de vaccinare împotriva COVID-19 în România, aprobată prin Hotărârea Guvernul nr. 1031/2020, prevede nota de fundamentare. În termen de 15 zile de la data adoptării hotărârii de guvern, Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 îşi va înceta activitatea.

Comitetul de Vaccinare a fost înființat în ianuarie 2021 cu rolul de a organiza și coordona activitățile privind vaccinarea împotriva covid-19.

 

 

Sursa: realitatea.net


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: