30
Joi, Iun

sursă foto: realitatea.net

Eveniment

Este revoltă în rândul șoferilor!

Imediat după ce Guvernul a anunțat că va scădea cu doar 50 de bani prețul pe litru la carburanți, mii de șoferi nemulțumiți au protestat în toată țara. Mai multe benzinării au fost din nou blocate, iar angajații mărturisesc că s-au săturat. Șoferii râd și alimentează cu doar câteva picături, iar alții fac plinul și plătesc numai cu monede de 10 bani. Șoferii au anunțat proteste și astăzi. Ei spun că vor bloca benzinăriile și vor alimenta cu doar 50 de bani. Și companiile petroliere sunt nemulțumite de măsură.

Oamenii sunt extrem de nemulțumiți și spun că suma nu îi ajută de loc, și asta deoarece într-un singur an prețul la carburanți s-a dublat.

Astfel că la scurt timp după ce Guvernul a anunțat noua măsură, aceștia au decis să protesteze din nou în benzinării.

Oamenii spun că vor bloca benzinăriile și vor alimenta cu numai 50 de bani.

Nemulțumirea oamenilor vine după ce Guvernul a decis să compenseze parțial prețul benzinei și motorinei timp de 3 luni, începând de la 1 iulie.

Jumătate din această reducere, respectiv 0,25 de bani, va fi decontată de către stat printr-un mecanism care va fi implementat între distribuitori și ministerele de resort

Decizia a venit în contextul în care prețul combustibilului a atins un maxim istoric, iar specialiștii spun că va ajunge să depășească 10 sau chiar 11 lei.

 

 

Sursa: realitatea.net


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: