20
Sâm, Apr

sursă foto: stirileprotv.ro

Eveniment

Din 24 iunie începe programul național Rabla pentru electrocasnice la Altex și Media Galaxy.

De mâine, 24 iunie, până pe data de 14 iulie, toți cei care vor să își schimbe electrocasnicele vechi cu unele noi, sunt așteptați cu voucherul Rabla în magazinele Altex și Media Galaxy, dar și online pe altex.ro și mediagalaxy.ro.

Programul național Rabla Electrocasnice este derulat de Ministerul Mediului, prin intermediul Administrației Fondului pentru Mediu (AFM). În perioada, 24 iunie – 14 iulie, toți care s-au înscris în platforma AFM, după generare, pot folosi voucherul Rabla pentru achiziționarea de electrocasnice noi, conform etapelor programului național.

Procedura de înscriere pentru obținerea voucherului rabla s-a făcut, exclusiv, online, doar în perioada 17 – 23 iunie, prin intermediul platformei AFM, iar voucherul este transmis solicitantului, pe e-mail, în format PDF.

Etapele programului național Rabla pentru electrocasnice:

• 24 – 30 iunie: generarea voucherelor pentru mașini de spălat rufe, mașini de spălat vase și aparate frigorifice – 400 lei/voucher;

• 01 – 07 iulie: generarea voucherelor, pentru laptopuri și tablete – 500 lei/voucher laptop, 300 lei/voucher tabletă;

• 08 iulie – 14 iulie: generarea voucherelor pentru aparate de aer condiționat, uscătoare de rufe și aspiratoare – 400 lei/voucher aer condiționat și uscătoare, 200 lei/voucher aspiratoare.

 

 

Sursa: stirileprotv.ro


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: