24
Mie, Apr

sursă foto: Clubul Sportiv Municipal Corona Brașov

Eveniment

Echipa de tinere floretiste a Coronei a adus la Brașov medalia de argint de la Campionatul Național de Floretă U13!

Formația alcătuită din Lavinia Bondrea, Maria Leonte și Natalia Scafa s-a impus în sferturi în fața echipei CSȘ Triumf București, cu 43-19, iar în semifinale a învins CSM Cluj Napoca, cu 42-30.

Fetele au disputat, apoi, finala cu formația ACS Floreta Timișoara 1. Deși brașovencele au dominat în debut, ulterior au cedat, iar formația bănățeană și-a asigurat titlul național, cu scorul final de 45-26.

Echipa care a reprezentat Brașovul la această competiție a concurat alături de CSȘ Triumf București, ACS Floreta Timișoara 1, ACS Floreta Timișoara 2, ACS Floreta Timișoara 3, CSM Cluj Napoca, CS Petrolul Ploiești 1, CS Petrolul Ploiești 2, CS Satu Mare, ACS Atlas Invictus Cluj Napoca, CSTA București și ACSȘ Aramis București.

În concursul individual, sportivele Coronei au reușit să câștige medalia de bronz, prin Lavinia Bondrea și să ocupe pozițiile 6 și 7, prin Maria Leonte și Natalia Scafa.

După ce în sferturile de finală, Lavinia Bondrea a trecut de sportiva de la CS Petrolul Ploiești, Daria Cornea, cu scorul de 10-8, în semifinale a pierdut (2-10) în fața Ilincăi Vereș de la ACSȘ Aramis București.

Floretistele U13 sunt pregătite de Nona Cismaș. Felicitări fetelor! Felicitări antrenoarei pentru performanță!

Corona Brașov își propune să readucă Brașovului școala de scrimă de altădată, care a dat, în timp, zeci de sportivi și antrenori de mare valoare.

 

 

Sursa: Clubul Sportiv Municipal Corona Brașov


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: