25
Joi, Apr

sursă foto: Clubul Sportiv Municipal Corona Brașov

Eveniment

Sorina Tîrcă s-a transferat definitiv la Rapid București, după ce a evoluat în sezonul 2021-2022 pentru echipa bucureșteană, împrumutată fiind de la Corona Brașov.

Formația bucureșteană a ținut să o păstreze pe Sorina pe postul de inter stânga și a perfectat transferul, de curând, cu CSM Corona Brașov.

După semnarea transferului, directorul CSM Corona Brașov, Radu Miclăuș, a declarat: „Mă bucur că Sorina joacă, în continuare, în Liga Florilor, în formația care a câștigat anul acesta campionatul și are posibilitatea să își demonstreze valoarea în competițiile naționale și internaționale. Transferul jucătoarei a fost o soluție win-win pentru ambele părți, clubul Corona încasând o primă de transfer de 20.000 euro și 25% din valoarea unui eventual transfer ulterior, în condițiile în care contractul jucătoarei prevedea că, în cazul Sorina Tîrcă are 23 de ani și a jucat pentru Corona Brașov din anul 2015 până în 2021, când a fost împrumutată la Rapid București. A fost componentă a naționalei U17 și U19. Este campioană națională în 2022.

 

 

Sursa: Clubul Sportiv Municipal Corona Brașov


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: