25
Lun, Sep

sursa foto: mandri.ro

Eveniment

     Detalii șocante ies la iveală după ce BrașovTV a dat publicității, la începutul lunii februarie, în exclusivitate, cazul unei angajate din centrul de plasament din orașul Victoria, care ar fi întreținut relații sexuale cu un minor.

După ce polițiștii și procurorii au deschis dosar penal, băiatul implicat a fost amenințat și i s-ar fi cerut să-și retragă acuzațiile. Totul a început în urmă cu o lună, când surse care au dorit să-și păstreze anonimatul au făcut dezvăluiri cutremurătoare, în exclusivitate, pentru BrașovTV. Mai exact, angajata unui centru de plasament din județul Brașov care trebuia să se ocupe de creșterea și educarea copiilor este bănuită că a întreținut relații sexuale cu un minor, iar în cazul altor doi ar fi vorba despre tentativă. Polițiștii și procurorii l-au audiat pe băiat, au strâns probe și au început urmărirea penală ,,in rem’’, pe faptă și nu pe persoană, pentru act sexual cu un minor. În acest timp însă, viața băiatului a devenit un chin.

Surse din anturajul copilului ne-au mărturisit că băiatul ar fi fost amenințat. ,,L-au amenințat pe stradă, i-au luat telefonul și, ce este cel mai grav, i-au cerut să-și retragă plângerea inițială. Speriat, băiatul a cerut ajutor", au declarat, în exclusivitate pentru BrașovTV, surse care au dorit să-și păstreze anonimatul. Prim-procurorul Parchetului Judecătoriei Făgăraș, Rodica- Marlena DIMOFTE, a explicat, pentru BrașovTV: ,, S-a înregistrat dosar penal, cu număr unic, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și influențarea declarațiilor. Este începută urmărirea penală ,,in rem’’.  

Polițiștii și procurorii continuă ancheta demarată în acest caz, dar prezumția de nevinovăție ființează până când judecătorii vor emite sentințe definitive.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: