19
Vin, Apr

Cozile la înmatriculări, inexistente

Eveniment

Instituțiile statului mai lucrează și în interesul cetățeanului. Exemplul concret: Prefectura a pus în aplicare programul prin care brașovenii nu mai trebuie să stea la coadă pentru înmatricularea autoturismului.

În primele două zile de la lansarea acestui program s-au făcut zeci de rezervări online. Efectul punerii în aplicare a sistemului de rezervare online? Cozi inexistente. Cel puțin astăzi. Deja s-au făcut 80 de rezervări online.

Brașovenii au fost învățați chiar la Înmatriculări de către directorul instituției cum să-și facă o programare online. Accesul pe pagina principală a serviciului se poate face și de pe site-ul Instituției Prefectului. Sau accesând link-ul: http://www.drpciv.ro/rezervarebv/inmatriculare.php

La Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Brașov, capacitatea zilnică maximă de procesare este de 180 de dosare. Sistemul online s-a introdus tocmai pentru a ușura misiunea angajaților și a celor care stăteau cu zilele la coadă.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: