19
Mar, Mar

Eveniment

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”.

În fapt, la data de 20 mai 2022, în jurul orei 19.15, polițiștii au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe raza localității Tărlungeni, județul Brașov.

Din cercetările efectuate în cauză a reieșit faptul că o persoană de sex masculin, care conducea un moped pe strada Pădurii din localitatea Tărlungeni, județul Brașov, ar fi surprins și accidentat un pieton, angajat în traversarea străzii, ulterior părăsind locul producerii accidentului rutier.

Victima a fost preluată și transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Polițiștii au identificat conducătorul auto ca fiind un bărbat, în vârstă de 39 ani din localitatea Tărlungeni, județul Brașov, iar în urma verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale autovehiculului condus, s-a constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, la testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,31 mg/l alcool pur. Prin urmare, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

 

sursa: I.P.J. Brașov


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: