30
Joi, Iun

Eveniment

În perioada 22 – 27 mai a.c., Poliția Română organizează, la nivel național, o nouă ediție a evenimentului “Săptămâna Prevenirii Criminalității”.

Dacă vrei să afli cum poți preveni să devii victima unei infracțiuni sau care sunt soluțiile la problemele pe care le întâmpini, dacă vrei să vorbim despre consecințele care decurg din comiterea de infracțiuni și care este limita dintre legal și ilegal, participă la activitățile organizate de specialiștii în prevenirea criminalității din județul tău.

În perioada 22 – 27 mai 2022, Poliția Română, prin Institutul de Cercetare și Prevenire a Criminalității, organizează cea de a XVI-a ediție a evenimentului “Săptămâna Prevenirii Criminalității”.

Obiectivul acestor acțiuni este informarea cetățenilor cu privire la necesitatea adoptării unor măsuri de autoprotecție, precum și prezentarea consecințelor ce decurg din comiterea de infracțiuni.

Astfel, specialiștii în prevenirea criminalității vor organiza, la nivel național, activități în spații publice, structurate pe domenii de prevenire, selectate în baza priorităților de acțiune ale Poliției Române pentru anul 2022, în colaborare cu parteneri instituționali, în cadrul cărora vor fi abordate teme precum discriminarea, violența domestică, disparițiile de minori, siguranța pe stradă și acasă, precum și siguranța în mediul online.

La data de 22 mai 2022, la nivelul județului Brașov, prin Biroul de Analiză și Prevenirea Criminalității și Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, va avea loc deschiderea “Săptămânii Prevenirii Criminalității”, activitate ce se va desfășura în intervalul orar 10.00 – 14.00, în Parcul de Agrement Noua din municipiul Brașov, ocazie cu care vor fi realizate activități educativ-preventive ce au ca principal auditoriu copii și părinții acestora.

 

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: