30
Joi, Iun

sursă foto: simedacreative.ro

Eveniment

Ministrul Muncii, Marius Budăi, anunță o premieră la Bursa locurilor de muncă: Autoritatea Națională pentru Protecția Drepturilor Persoanelor cu Dizabilități au organizat standuri la care prezintă proiectul pentru achiziționarea de tehnologii asistive, persoanelor cu dizabilități care vor să se angajeze.

Astăzi (vineri - n.r.) se desfășoară Bursa Locurilor de Muncă la nivel național. Ca o premieră, reprezentanți ai Autorității Naționale pentru Protecția Drepturilor Persoanelor cu Dizabilități au organizat standuri la care prezintă proiectul pe fonduri europene prin care se oferă vouchere de 5.000 de euro, pentru achiziționarea de tehnologii asistive, persoanelor cu dizabilități care vor să se angajeze”, scrie pe Facebook Marius Budăi.

Ministrul Muncii precizează că a participat la Bursa Locurilor de Muncă de la Botoșani.

M-a impresionat efortul DGASPC, care însoțește și consiliază copiii din centrele de plasament care se apropie de vârsta majoratului, pentru a-i ajuta în căutarea unui loc de muncă. Doresc mult succes angajatorilor dar și celor care sunt în căutarea unui loc de muncă! Felicit ANOFM pentru organizare”, conchide Budăi.

 

 

Sursa: stiripesurse.ro


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: