30
Joi, Iun

sursa foto: antenasport.ro

Eveniment

Ion Ţiriac, investiţie de 40 de milioane de euro lângă Guvern.

Investiția totală în clădire s-a ridicat la 40 de milioane de euro, potrivit Forbes, iar 3 milioane de euro au fost investiți în soluțiile inovatoare și verzi ale proiectului.

Reprezentanții companiei au anunțat că 86% din totalul deșeurilor provenite din construcție au fost reciclate, 52% din valoarea totală a materialelor utilizate au fost achiziționate de la o distanță de cel mult 500 km față de amplasamentul proiectului și 36% din conținutul total al materialelor de construcție, ca valoare, a fost fabricat cu materiale reciclate.

V-am chemat ca să ne lăudăm. Acest teren e aici de 15 ani. Clădirea asta are șarmul ei, în mijlocul Bucureștiului. Și ne mândrim cu ea. Ne lăudăm cu o construcție de 5 stele. Este începutul unei ere pentru Țiriac Imobiliare. A început cu București și vor urma Timișoara și Brașov. România e în urmă cu ceea ce înseamnă imobiliarele moderne. Beneficiile acestei clădiri vor merge către Federația Internațională Țiriac.

Trebuie să adaug că există o donație de 100-150 de milioane de euro de la Federația Internațională Țiriac. Banii vor fi folosiți la Otopeni. Vom face un hotel, o piscină olimpică a acoperită, o sală de gimnastică, un teren de tenis și o academie de tenis cu 30 de terenuri”, a declarat Ion Țiriac într-o conferință de presă, citat de Gsp.ro.

Țiriac pregătește noi investiții în imobiliare: sute de apartamente la Timișoara și Brașov: Încă 20 de ani imobiliarele din România pot să fie o investiție promițătoare

Tot anul acesta, Țiriac Imobiliare va finaliza a doua fază din proiectul rezidențial Stejarii, cu aproape 200 de apartamente, o investiție de 50 de milioane de euro. Apartamentele sunt destinate închirierii.

Iar planurile imobiliare ale fostului tenismen continuă la Timișoara și Brașov, acolo unde compania deține terenuri de 25.000 de mp, respectiv 35.000 de mp, unde se vor construi blocuri de locuințe mid-high market.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: