20
Sâm, Apr

sursa foto: I.J.J. Brașov

Eveniment

Spiritul de om al legii însuflețește permanent orice jandarm, chiar și atunci când este în timpul liber.

"În această seară, colegul nostru Doinel Ciucă, aflat în timpul liber, a observat pe strada Nicolae Titulescu un bărbat ieșind în alergare din incinta unui mall. Faptul că acesta alerga haotic și derutat i-a trezit imediat suspiciuni colegului nostru, care a și pornit în urmărirea bărbatului, pe care l-a prins după câteva  minute pe o stradă din imediata vecinătate a mall-ului. Întrebat fiind, acesta a recunoscut faptul că a sustras mai multe produse din incinta unui magazin.

Astfel, Doinel a solicitat sprijinul unui echipaj de jandarmi și împreună, l-au condus la cea mai apropiată secție de poliție, urmând a fi luate măsurile legale ce se impun împotriva bărbatului.

Maiorul Doinel Ciucă a absolvit Academia de Poliție "A.I. Cuza" București în anul 2010 și de atunci este jandarm în cadrul unității noastre și își îndeplinește misiunile cu responsabilitate și dăruire. Doinel iubește profesia pe care a ales-o cu sufletul de la 14 ani, îi place să facă sport, dar pasiunea lui cea mai mare este muzica, fiind un membru de bază al Corului "Corona" al inspectoratului nostru.

Felicitări, Doinel! Ne mândrim cu tine!", potrivit unui comunicat de presă a I.J.J. "Nicolae Titulescu" Brașov.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: