28
Joi, Mar

Eveniment

Elevi din Brașov terorizați și înjurați de învățătoare. Copiii sunt comparați cu animale și păsări, iar atmosfera din sala de clasă este greu de suportat.

Limbajul reiese dintr-o înregistrare făcută chiar în timpul cursurilor. Vizată este o învățătoare de la Școala Gimnazială Nr. 4 din Brașov. Cazul a intrat în atenția conducerii Inspectoratului Școlar Județean. 

Fir-ar a dracu de carte ... nu mai răsfoi că mă doare capul, ascultă-mă! Ia vino mă la mine mă uscatule, când ți-oi trage un pumn după tine 

Ești chior?  Uită-te acolo și scrie ca acolo... nesimțit ce ești ... Știi ce-nseamnă asta? Fără bun simț ... eu vorbesc și tu rânjești ca un derbedeu 

Acestea sunt doar câteva dintre cuvintele, care pot fi reproduse, folosite de învățătoare la adresa copiilor. Este limbajul care reiese din înregistrarea pusă acum la dispoziția autorităților.  Înregistrările au fost efectuate în ultimele trei luni, iar o parte dintre părinți susțin că vocea ar fi a învățătoarei. În clasa respectivă sunt 25 de copii.  

Conducerea școlii susține că învățătoarea nu a avut nicio abatere până acum. Ea predă de șase ani la această unitate școlară. Inspectoratul Școlar Județean a deschis o anchetă. 

Învățătoarea încriminată are Gradul I Didactic și o vechime de 38 de ani în sistemul educațional. Femeia susține că este nevinovată și că înregistrarea este falsă. 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: