29
Vin, Mar

Eveniment

A început distribuirea tichetelor de masă pentru persoanele vaccinate în centrele de la Sala Sporturilor și Noua în perioada octombrie - decembrie.

Aproximativ 3.500 de persoane și-au ridicat tichetele în valoare de 100 de lei.

Brașovenii care s-au vaccinat în centrele din incinta Sălii Sporturilor și în Căminului pentru Persoane Vârstnice din Noua, după 1 septembrie 2021, cu schemă completă, sunt invitați să își ridice tichetele de masă la care au dreptul conform Ordonanţei de Guvern nr. 19/2021 şi Ordinului Ministerului Sănătăţii nr. 1863/2021

"Din data de 6 ianuarie 2022 am început distribuirea tichetelor de masă persoanelor care s-au vaccinat împotriva COVID-19 cu schemă completă (două doze Pfizer, AstraZeneca sau Moderna, respectiv monodoză Johnson&Johnson). Aceste tichetele de masă au valoarea de 100 de lei și pot fi ridicate în termen de 6 luni de la data vaccinării. De aceste tichete pot beneficia persoanele care au finalizat schema de vaccinare după intrarea în vigoare a Ordonanței 19, adică după 1 septembrie 2021.

În cazul centrului de la Sala Sporturilor sunt așteptați cei care s-au vaccinat acolo în perioada 29 octombrie - 10 decembrie 2021. Distribuirea se face în intervalul orar 12.00-18.00, beneficiarii având nevoie de cartea de identitate pentru a-și ridica tichetele” a precizat Laura Chifor, medic coordonator Centrul de vaccinare Sala Sporturilor.

Până în prezent, 1.000 de persoane care s-au vaccinat la acest centru și-au ridicat tichetele de masă cuvenite.

Și centrul de vaccinare amenajat în clădirea în care funcționează Căminul pentru Persoane Vârstnice din cartierul Noua distribuie aceste tichete, persoanelor care s-au vaccinat la acest centru în perioada 15 octombrie - 10 decembrie. Pot beneficia cei care s-au vaccinat în cadrul centrului cu doza II din vaccinul produs de Pfizer sau cu doza unică din vaccinul produs de Johnson&Johnson.

Până în prezent, din 28 decembrie, când a început campania de distribuire a tichetelor de masă, și-au ridicat tichetele 2.500 de beneficiari, dintr-un număr de aproximativ 6.500 de persoane care au acest drept. Programul de ridicare a tichetelor este de la ora 8.00 la 19.00.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: