29
Vin, Mar

Eveniment

Polițistul din Buzău, care a mers drogat la prostituate fără să plătească, a ucis de fapt o tânără într-un accident rutier. Ofițerul NU a fost sancționat!

REVOLTĂTOR!

Polițistul din Buzău, care este cercetat penal după ce a beneficiat de serviciile unei prostituate, iar apoi a plecat fără să plătească, a mai comis o faptă în 2018, care a rezultat moartea unei tinere în vârstă de 21 de ani.

Tragedia din 2018 s-a petrecut în timp ce ofițerul circula cu o viteză de peste 160 km/h și s-a izbit brusc de un podeț în localitatea Dumbrăveni, pe DN2. Tatiana, tânăra care visa să ajungă asistentă medicală a murit pe loc lângă prietenul ei.

În mod halucinant pentru uciderea tinerei de 21 de ani polițistul este cercetat penal, însă nicio măsură nu a fost luată împotriva sa, până la acest moment, după aproape patru ani de zile de la tragedie.

Pentru că prezenta halenă etanolică, polițiștii rutieri au solicitat atunci să îi fie recoltate probe biologice, iar în urma rezultatelor s-a aflat că bărbatul consumase alcool. El ar fi recunoscut, iniţial, în faţa anchetatorilor că s-a urcat băut din cauza unui eșec amoros.

Surse din anchetă spun, însă, că poliţistul nu a recunoscut că el s-ar fi aflat la volan în momentul producerii accidentului.

Polițistul beneficiază de prezumția de nevinovăție până la pronunțarea unei sentințe definitive.

 

Sursa: RTV


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: