25
Joi, Apr

sursa foto: prosport.ro

Eveniment

Judecătorul James Allsop a anunțat decizia unanimă a Curții de a respinge apelul lui Novak Djokovic.

Astfel, sârbul a fost deportat din Australia și nu va participa la Australian Open. Sportivul va trebui să suporte și cheltuielile de judecată.

Echipa legală a lui Novak Djokovic a decis să nu folosească o cale de atac suplimentară, acceptându-și înfrângerea în procesul cu statul australian.

Prima reacție a lui Novak Djokovic după ce a pierdut procesul cu Australia

Astfel, numărul 1 din tenis nu numai că nu va mai participa la Australian Open 2022, dar ar putea primi interdicție trei ani de a mai intra pe tărâm australian.

Sunt extrem de dezamăgit de decizia Curții de a respinge cererea mea de revizuire judiciară a deciziei ministrului de a-mi anula viza, ceea ce înseamnă că nu pot rămâne în Australia și nu pot participa la Australian Open!”, a fost prima reacție a lui Djokovic.

Trei judecători i-au respins în unanimitate recursul lui Nole. Ei au susținut că, într-un timp nu foarte îndelungat, va apărea și motivarea deciziei.

Respect decizia Curții și voi coopera cu toate autoritățile în toate demersurile care vor urma pentru a pleca din această țară. Nu m-am simțit deloc confortabil să fiu în centrul atenției în ultimele săptămâni, dar sper că acum putem cu toții să ne concentrăm pe joc și pe turneul pe care îl iubesc.

Aș dori să le transmit toate gândurile mele bune celor care sunt implicați la Australian Open, jucătorilor, oficialilor turneului, celor din staff, voluntarilor.

În final, aș vrea să le mulțumesc celor din familia mea, fanilor mei, prietenilor, echipei mele, dar și celor din Serbia pentru felul și modul în care m-au susținut.

Toți ați fost o mare sursă de energie pentru mine.”, se arată în scrisoarea pe care Djokovic a făcut-o publică, la foarte puțin timp după ce a pierdut procesul cu Australia.

 

 

 

sursa: digisport.ro


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: