28
Joi, Mar

Eveniment

Tribunalul Cluj a condamnat la 18 ani şi 4 luni de închisoare cu executare o femeie în vârstă de 63 de ani.

Aceasta fiind acuzată de rele tratamente aplicate nepotului său minor care, în vara anului 2020, a murit după luni întregi de agonie.

Băiatul a fost lăsat, practic, în pat, acasă, până când a fost mâncat de viermi, relatează Dejeanul.ro. În acelaşi caz, concubinul fiicei sale, adică mama minorului, a fost condamnat la 19 ani de închisoare cu executare.

În urmă cu doar câteva luni, mama minorului, Valentin, a fost condamnată la 18 ani de închisoare cu executare.

Tragedia a avut loc în iulie 2020. Mai exact, cu trei adulţi în apartament, minorul de 9 ani a fost pur şi simplu ignorat şi lăsat să se stingă tot mai mult de la o zi la alta, cu răni adânci, infectate, mâncate de muşte şi de viermi pe aproape întregul corp.

Copilul locuia în Dej împreună cu mama şi bunica lui. Cu ceva vreme înainte, lor li se alăturase şi noul iubit al mamei, iar de atunci, după cum declara bunica băiatului, lucrurile au mers tot mai rău. Ignorat de mama sa care era mult prea ocupată cu noua relaţie, Valentin începuse să aibă tulburări tot mai grave de comportament. La recomandarea unui medic psihiatru, băiatul urma un tratament, însă nu întotdeauna rezultatul era cel dorit. Astfel, acesta a început să nu îşi mai suporte mama şi uneori era violent şi cu bunica, după cum a declarat chiar ea. Valentin a fost transportat atunci la un spital din Cluj, dar după doar câteva zile s-a stins.

 

Sursa: epochtimes-romania.ro


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: