28
Joi, Mar

Eveniment

Australia îi anulează, din nou, viza sportivului Novak Djokovic și intenționează să-l deporteze, anunţă BBC.

Viza lui Novak Djokovic de a intra în Australia pentru a juca la Australian Open a fost anulată pentru prima dată săptămâna trecută, însă sportivul a atacat deciziaîn instnţă, acolo unde a avut câştig de cauză.

Liderul mondial al tenisului masculin Novak Djokovic a recunoscut, miercuri, într-un comunicat dat publicităţii că a comis o "eroare umană, cu certitudine nu intenţionată", declarând la sosirea sa în Australia că nu a călătorit în ultimele 14 zile precedând zborul.

"Astăzi, mi-am exercitat puterea în temeiul secțiunii 133C(3) din Legea privind migrația de a anula viza deținută de dl Novak Djokovic din motive de sănătate și bună ordine, considerând că este în interesul public să fac acest lucru.

Am luat în considerare cu atenție informațiile furnizate de Departamentul Afacerilor Interne, de Forța de Frontieră Australiană și de dl Djokovic. Guvernul Morrison este ferm angajat să protejeze granițele Australiei, în special în legătură cu pandemia COVID-19″, se arată în comunicarea publicată de ministrul Imigrației.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: