16
Mar, Apr

Eveniment

Persoane reținute de către polițiștii brașoveni.

1. Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Biroul de Investigații Criminale efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “furt calificat”.

În fapt, polițiștii au fost sesizați de către o femeie din municipiul Brașov cu privire la faptul că, în timp ce se afla la domiciliul său, ar fi fost abordată de către o persoană necunoscută, de sex masculin, care, prin folosirea de calități mincinoase, respectiv, sub pretextul că este angajat ai unei societăți de furnizare gaze, ar fi pătruns în imobilul său și ar fi sustras suma de peste 1.600 lei.

În urma investigațiilor efectuate în cauză, polițiștii au identificat și depistat persoana bănuită de săvârșirea faptei, aceasta fiind un bărbat, în vârstă de 39 ani, din localitatea Apața, județul Brașov.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, ulterior, instanța dispunând măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

  

sursa: I.P.J. Brașov


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: