29
Vin, Mar

Eveniment

Răzbunare din gelozie.

Un bărbat din Săcele nu a suportat gândul că fosta lui soție încearcă să își refacă viața după divorțul de el, așa că a trecut la amenințări.

Bărbatul nu a putut accepta gândul că aceasta și-a găsit un loc de muncă și că încearcă să se descurce singură, fără ajutorul lui.

După numeroase apeluri de amenințare atât la directoarea centrului unde se angajase femeia, cât și la sora acesteia, bărbatul a trecut la fapte.

După ce a încercat să fugă de oamenii legii, incendiatorul a fost prins de către polițiști și jandarmi și a fost dus către secția de poliție pentru audieri.

Soția acestuia a fost luată de către o ambulanță după ce i s-a făcut rău.

Bărbatul este cunoscut ca având un comportament agresiv.

"Ei avea probleme în familie, domnul este agresiv și cu probleme de băutură, doamna probabil că vroia să bage divorț. Nu sunt singura vecină care a avut parte de injurii din partea acestui domn. Soția a urcat într-o ambulanță, nu știu nimic altceva. Când era în stare de ebrietate avansată avea tot felul de probleme cu vecinii, ba cu locul de parcare, ba cu alte lucruri. Cei doi copii ai lor nu erau acasă în momentul incendiului", a declarat pentru BrasovTV.com o vecină a celor doi.

Din fericire, în urma incendiului nu s-au înregistrat victime.

"Opt persoane au suferit atac de panică și li s-a acordat asistență medicală la fața locului de către personalul medical. Toate cele 8 persoane (printre care 4 copii) au refuzat transportul la spital.

Au fost evacuate 8 persoane  de către pompieri iar aproximativ 40 de persoane s-au autoevacuat.

Dintre cele 8 persoane evacuate de pompieri, 6 persoane au fost  evacuate de la etajele 3 și 4 cu autoscară de salvare la înălțime. 

Cauza izbucnirii incendiului este in curs de stabilire", potrivit purtătorului de cuvânt al I.S.U. Brașov, maior Ciprian Sfreja.

"La data de 09 noiembrie 2021, în jurul orei 17.40, Poliția Municipiului Săcele a fost sesizată cu privire la producerea unui incendiu în interiorul unui imobil situat pe raza municipiului Săcele din  județul Brașov.

La fața locului s-au deplasat, de îndată, forțele de ordine în vederea protocolării evenimentului și lichidării incendiului.

În urma evenimentului nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale.

Din primele cercetări efectuate în cauză, polițiștii au depistat o persoană de sex masculin bănuită de săvârșirea faptei, aceasta fiind un bărbat, în vârstă de 43 ani din municipiul Săcele, județul Brașov.

Persoana în cauză a fost condusă la sediul unității de poliție în vederea audierii și stabilirii cu exactitate a stării de fapt. 

Activitățile sunt în curs de desfășurare", potrivit purtătorului de cuvânt al I.P.J. Brașov, agent principal de poliție, Nadia Olaru.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: