20
Sâm, Apr

Eveniment

Fanii din toată lumea sunt în extaz!

Au apărut primele imagini din partea a doua a ultimului sezon din La Casa de Papel.

Partea a doua a ultimului sezon din serialul devenit un fenomen – mondial, La Casa de Papel, va apărea pe data de 3 decembrie în toată lumea.

Potrivit lui Alex Pina, regizorul serialului, finalul producţiei va pune mai toate personajele în situații limită, adrenalina urmând să fie dusă la cel mai ridicat nivel.

„Ne-am gândit aproape un an de zile la modalitatea în care vom despărți gașca. Cum să-l punem pe Profesor în dificultate. Cum să intrăm în situații care sunt ireversibile pentru majoritatea personajelor. Rezultatul îl veți vedea în cel de-al cincilea sezon „La Casa de Papel”. Războiul ajunge la cele mai extreme și brutale niveluri, dar va fi, totodată, și cel mai memorabil și incitant sezon”, a detaliat Alex Pina pentru Netflix, la rubrica „See What’s Next”.

Distribuţia îi include pe: Úrsula Corberó, Álvaro Morte, Itziar Ituño, Pedro Alonso, Miguel Herrán, Jaime Lorente, Esther Acebo, Enrique Arce, Rodrigo de la Serna, Darko Peric, Najwa Nimri, Hovik Keuchkerian, Luka Peros, Belén Cuesta, Fernando Cayo, Fernando Soto, Jose Manuel Poga, Mario de la Rosa.

Surpriză uriaşă pentru fanii celui mai urmărit serial! Actorii din „La Casa de Papel” vorbesc limba română

Actorii din serialul-fenomen La Casa de Papel le-au făcut o surpriză uriaşă fanilor din România şi au încercat să vorbească, în cadrul unei emisiuni, în limba română.

Faptul că actorul Darko Peric, care interpretează rolul lui Helsikini, vorbeşte limba română la perfecţie nu mai e o surpriză pentru nimeni. Actorul, de origine sârbă, a demonstrat acest lucru în repetate rânduri, inclusiv în cadrul unui interviu acordat anul acesta pentru Europa FM. Darko a mărturisit atunci că a trăit o perioadă în România. „Am început să fac tatuaje în România. Eu am stat în Bucureşti din ’95 până în ’98, după care m-am dus la Timişoara. Aveam în jur de 21 de ani”.

Acum a dovedit şi cel mai îndrăgit personaj din La Casa de Papel că poate rosti o propoziţie în română fără probleme. E vorba despre actorul Álvaro Morte, care joacă rolul lui „El Profesor”.

Provocarea a constat în repetarea unei propoziţii în română de către actorii spanioli. Prezentatorul le-a spus acestora să repete după el „De sărbători de vom întâlni cu cei dragi”. Primul a fost chiar „Profesorul”, care a spus-o perfect, însă încercările celorlalţi prezenţi în emisiune au stârnit hohote de râs.

Clipul video a devenit viral pe Tik Tok, aplicaţia momentului, îndrăgită de tinerii din toată lumea. Peste 76.2 mii de internauţi au apreciat video-ul, iar alţi peste 9.000 l-au distribuit mai departe.

 

 

sursa: romaniatv.net


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: