11
Joi, Aug

Eveniment

Polițiștii locali din cadrul Biroului Protecția Mediului și Activități Comerciale au efectuat mai multe controale pentru verificarea modului în care persoanele fizice autorizate și firmele desfășoară activități comerciale, precum și respectarea prevederilor OG nr.99/2000 republicată, privind comercializarea produselor și serviciilor de piață.

În acest sens, au fost verificate 70 de unități de alimentație publică - restaurante, baruri, cafenele, cofetării, fast-food-uri, pizzerii - dintre care 32 de agenți economici au fost sancționați contravențional cu amenzi în cuantum total de 12.600 lei, pentru că nu aveau acordul sau autorizația de funcționare.

Verificările vor continua în toate zonele comerciale din oraș. Poliția Locală le comunică agenților economici că după înregistrarea la Oficiul Registrului Comerțului și după obținerea certificatului de înregistrare conținând codul unic de înregistrare sau, după caz, la data eliberării certificatului de înscriere de mențiuni sau înainte de începerea unei activități care necesită autorizare, societatea comercială are obligația de a obține autorizație/acord de funcționare.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: