20
Sâm, Apr

foto: epochtimes-romania.com

Eveniment

Secția Parchetelor Militare din cadrul Parchetului General a clasat dosarul accidentului în care a fost implicat, în toamna anului trecut, Lucian Bode.

La vremea respectivă BODE era ministru al Transporturilor în Guvernul Orban, în prezent ministru de Interne și de Justiție în Guvernul Cîţu.

"S-a emis soluție de clasare și pentru șoferul SPP. Nu au fost întrunite elementele constitutive ale unei infracțiuni", au precizat pentru G4media.ro surse judiciare.

Reamintim că pe 31 august 2020, mașina ministrului Transporturilor Lucian Bode a circulat pe contrasens, încălcând linia continuă, pe drumul dintre Vâlcea spre Pitești. Autoturismul demnitarului a acroșat o altă mașină, a unor polonezi, care circula regulamentar. Șoferul SPP și o femeie poloneză au fost răniți ușor.

Din imaginile surprinse de un motociclist care se afla pe același traseu, reiese că autoturismul a intrat în depășire, pe linie continuă, gonind pe contrasens sute de metri.

După ce au fost evitate două autoturisme care circulau regulamentar, filmulețul se întrerupe pentru câteva momente, apoi sunt surprinse imaginile de după impactul autovehiculului în care se afla ministrul Bode.

Accidentul s-a petrecut pe drumul național care leagă Piteștiul de Râmnicu Vâlcea, în localitatea Dumbrăvești. Ulterior, Bode a susținut că el dormea pe bancheta din spate atunci când șoferul SPP a pornit în depășirea nebună.

 

Sursa: epochtimes-romania.com

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: