28
Joi, Mar

Eveniment

Inspectoratul de Poliție Județean Brașov, cu sediul în municipiul Brașov, strada Nicolae Titulescu, nr. 28, organizează concurs pentru ocuparea a 32 de posturi vacante de ofițeri și agenți de poliție din cadrul I.P.J. Brașov, prin încadrare directă, din sursă externă.

Posturile scoase la concurs sunt în specialitățile logistic, fonduri europene, pregătire profesională, financiar, silvic, rutieră (sistematizare și implementare date), investigarea criminalității economice, investigații criminale (investigarea infracțiunilor informatice), secretariat, resurse umane, comunicații și informatică, reținere și arestare preventivă.

Pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov se regăsesc informațiile complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condițiile de participare, documentele necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor, în secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs: https://bv.politiaromana.ro – Secțiunea Carieră.

Înscrierea se realizează online, la adresa de e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. în perioada 23.09.2021 – 05.10.2021 (inclusiv în zilele nelucrătoare, iar pe data de 05.10.2021 doar până la ora 16.00).

Înscrierea candidaților se face pe bază de cerere de înscriere, conform Anexei nr. 2 și a documentelor, în volum complet, specificate în anunțul de recrutare și transmise împreună la adresa de e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Atenție! Este interzisă înscrierea prin fax, prin poștă, inclusiv prin poștă militară sau prin orice alte mijloace decât prin e-mail la adresa indicată în anunț, respectiv This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., astfel că cererile transmise în aceste moduri nu vor fi luate în considerare.

Se impune verificarea permanentă și atentă a paginii de internet a Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, www.bv.politiaromana.ro, întrucât comunicarea informațiilor ulterioare referitoare la concurs se va realiza în această modalitate.

În perioada concursului, pe paginile de Internet, se vor posta informații privind mai multe concursuri, situație în care este necesară verificarea atentă a tuturor anunțurilor postate, astfel încât să se evite omiterea luării la cunoștiință de către candidați a unor informații legale de concurs!

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: