20
Mie, Oct

sursă foto: stirileprotv.ro

Eveniment

Elena Merișoreanu și Viorica de la Clejani sunt internate la Institutul „Matei Balș”, după ce au fost confirmate pozivit la coronavirus.

Elena Merișoreanu s-a vaccinat cu schema completă, făcând rapelul în urmă cu peste 10 zile.

Artista de muzică populară acuza o răceală puternică. Ea se simţea rău de circa o săptămână, avea o răceală puternică, dar nu a pus-o pe seama COVID.

Fiica Elenei Merişoreanu a decis până la urmă să-i facă un test antigen care a ieşit pozitiv la COVID.

Starea ei de sănătatea se înrăutăţea de la o zi alta, motiv pentru care au chemat Salvarea, iar artista a fost dusă la spital.

Pe de altă parte, Viorica de la Clejani nu este vaccinată.

Mesajul Vioricăi de la Clejani, din spital

 „Dragii noștri prieteni, vă mulțumesc pentru grija pe care mi-o purtați! Să vă țină Dumnezeu sănătoși! Sunt bine, am o formă ușoară, Slavă Domnului, iar medicii sunt de părere că mă voi recupera rapid. Îi mulțumesc lui Dumnezeu, Ioniță și copiii noștri sunt sănătoși. Ca orice om civilizat și conștient de pericol, m-am prezentat urgent la spital încă de la primele simptome, am luat boala din pripă și parcursul este unul optimist! Vă rog și pe voi să procedați la fel, să mergeți cu toată încrederea și să solicitați ajutor medical în timp util!

Țin să mulțumesc medicilor de la Institutul Matei Balș care mă monitorizează, sunt profesioniști adevărați și oameni de suflet. Respect! Având în vedere că starea mea de sănătate evoluează spre bine, după o scurtă perioadă de recuperare, ne vom revedea sănătoși și voioși, la evenimente! Până atunci, să vă țină Dumnezeu în paza Lui și să vă dea sănătate și o vacă bună cu lapte! Cu prietenie și gând bun, aceeași Viorica de la Clejani”, a transmis artista pe contul ei de Instagram.

Niciuna dintre artiste nu se află la ATI, conform unor surse din cadrul spitalului.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: