24
Sâm, Oct

www.argesulvorbeste.ro

Eveniment

   Patronatele din domeniul transporturilor au înregistrat o cerere de miting la Primăria Municipiului Bucureşti pentru data de 15 septembrie pe motivul creşterii poliţei RCA, iar proteste ar putea avea loc în toată ţara, se arată într-un comunicat de presă al Confederaţiei Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România (COTAR) remis, miercuri.

„COTAR, împreună cu patronatele care au organizat în luna decembrie a anului trecut protestul RCA, au înregistrat ieri (marţi n.r.) cererea de miting la Primăria Municipiului Bucureşti. Protestul organizat de către COTAR, UNTRR, ARTRI, APTE2002, FORT şi APULUM este programat pentru data de 15 septembrie însă va avea o cu totul altă amploare şi durată", informează sursa citată. 

Protestul va începe simultan atât în Bucureşti, cât şi în principalele oraşe reşedinţă de judeţ, începând cu ora 9 dimineaţa. În Bucureşti, protestul va avea loc atât în faţa Guvernului, cât şi a Parlamentului, în subordinea căruia se află Autoritatea de Supraveghere Financiară.