28
Joi, Mar

Eveniment

Patru jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi "Burebista" Brașov au prins trei agresori, imediat după ce aceștia au bătut un bărbat, în plină zi, într-o parcare din zona Isaran, Brașov.

UPDATE:

În urma probatoriului administrat în cauză, doi tineri, în vârstă de 18 ani, respectiv 20 ani, bănuiți de săvârșirea faptei, au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

 

ȘTIRE INIȚIALĂ:

"Pe timpul unei patrulări în Municipiul Braşov, un echipaj al Grupării Mobile de Jandarmi Braşov aflat în sistemul integrat de ordine publică, a observat că un bărbat este agresat, într-o parcare, de către alţi trei bărbaţi.

Jandarmii au intervenit  şi au reţinut agresorii, concomitent cu acordarea primului ajutor victimei. Aceasta are 23 de ani, nu prezenta leziuni care să-i pună viaţa în pericol, era conştientă şi a însoţit echipajul de jandarmeriei  la sediul secţiei de poliţie, pentru a depune plângere.

Mulţumim pe această cale localnicului care a observat de la balcon agresiunea şi a pus la dispoziţia jandarmilor filmarea incidentului.

Agresorii se află în custodia poliţiei, care efectuează cercetări în acest caz", a declarat comandantul Grupării de Jandarmi "Burebista" Brașov, colonel Valentin Mirea.

La data de 23 iunie 2021, în jurul orei 19.30, Secția 3 Poliție Brașov a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că într-o  parcare din municipiul Brașov are loc o agresiune.

Un echipaj de jandarmi din cadrul GMJ Brașov, aflat în proximitatea săvârșirii faptei, a depistat în flagrant autorii faptei, aceștia fiind conduși la sediul poliției unde au fost identificați ca fiind trei tineri cu vârste cuprinse între 18 și 26 ani.

Aceștia se află în custodia polițiștilor în vederea audierii, stabilirii stării de fapt și dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov - Secția 3 Poliție Brașov în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune solutie legala la finalizarea anchetei, a declarat purtătorul de cuvânt al I.P.J. Brașov, comisar de poliție Alina-Maria IVAN.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: