25
Joi, Apr

Eveniment

Veste proastă pentru corupții din România.

Guvernul a suplimentat, printr-o hotărâre, numărul maxim de posturi pentru DNA, cu 90 de posturi de poliție și de poliție judiciară și cu încă 50 de posturi de personal auxiliar, a anunțat, miercuri, ministrul Justiției, Stelian Ion.

"Am şi eu pentru justiție o veste bună astăzi, mai ales pentru lupta împotriva corupției. Printr-o hotărâre de guvern adoptată astăzi de Guvernul României s-a suplimentat numărul de posturi, numărul maxim de posturi pentru DNA. Este vorba de 90 de posturi de poliţie și de poliție judiciară și de încă 50 de posturi de personal auxiliar. Este foarte importantă această decizie a Guvernului şi îi mulțumesc premierului pentru implicare. Este clar că Guvernul României își respectă obiectivele asumate prin programul de guvernare. Avem de asemenea o strategie de dezvoltare a sistemului judiciar care este respectată și ea", a declarat Stelian Ion.

Ministrul Justiției a explicat că, în primă fază, vor fi alocați DNA-ului 30 de polițişti de poliție judiciară, ofițeri și agenți, urmând ca în următorii doi ani să fie alocați câte 30 pe an.

 

Sursa: epochtimes-romania.com


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: