23
Mar, Apr

sursa foto: romaniatv.net

Eveniment

Mutare neașteptată a lui Mugur Isărescu!

Viorica Dăncilă ar fi noul consilier pe strategie al guvernatorului Băncii Centrale, potrivit unor surse citate de Realitatea PLUS. Și fostul premier Petre Roman ar urma să fie consilier la BNR.

Funcția pe care ar urma să o ocupe la BNR ar fi de consilier de Strategia de Sustenabilitate și Energie Verde, de la 1 iunie 2021, a transmis Realitatea PLUS.

Viorica Dăncilă s-a remarcat printr-un mandat discutabil în fruntea Guvernul, marcat de mai multe gafe. Ea a condus Guvernul României timp de doi ani, între ianuarie 2018 și noiembrie 2019, fiind al treilea premier propus de fostul președinte Liviu Dragnea în decursul celor trei ani de guvernare PSD. La mai mult de jumătate de an de când a fost aleasă în fruntea PSD, a fost nevoită să renunțe la funcție după ce a pierdut alegerile prezidențiale din 2019.

Ciolacu a fost ales președinte plin al PSD anul trecut, la congresul extraordinar din 22 august 2020, organizat prin videoconferință din cauza epidemiei de coronavirus. El a primit1.310 de voturi, în timp ce contracandidatul său Eugen Teodorovici a obținut doar 91 de voturi, potrivit realitatea.net.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: