23
Mar, Apr

sursă foto: ARHIVA

Eveniment

Prim-ministrul României, Florin Cîțu, a declarat, luni, după încheierea maratonului de vaccinare în București că obiectivul acestui eveniment a fost depășit, fiind vaccinate 20.000 de persoane, în Capitală.

Premierul Florin Cîţu afirmă că nu este o coincidenţă că în România rata infectărilor cu COVID-19 este în scădere, în timp ce se observă şi o creştere a ratei de vaccinare. "Continuăm în acelaşi ritm şi cu mai multe campanii de vaccinare pentru a atinge ţinta până la 1 iunie de 5 milioane de persoane vaccinate. Se poate, putem atinge această cifră", susţine el.

"Venim după un weekend foarte bun privind campania de vaccinare. Maratonul vaccinării de la Bucureşti, cu rezultate fantastice. Avem peste 20.000 de persoane vaccinate la maraton, ceea ce arată dorinţa românilor de a reveni cât mai curând la normalitate", a declarat, luni, Florin Cîţu.

Șeful Executivului a anunțat că nu se va renunța la nicio restricție actuală până pe 1 iunie.

"Continuăm în acelaşi ritm şi cu mai multe campanii de vaccinare pentru a atinge ţinta până la 1 iunie de 5 milioane de persoane vaccinate. Se poate, putem atinge această cifră şi am încredere că românii vor să revină la normalitate cât mai curând", a subliniat Cîţu, potrivit observatornews.ro.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: