20
Sâm, Apr

Eveniment

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Biroul de Investigații Criminale efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “tâlhărie” și ”distrugerea”.

În fapt, la data de 09 mai 2021, polițiștii au fost sesizați de către reprezentanții unei societăți comerciale din municipiul Brașov cu privire la faptul că o persoană necunoscută, de sex masculin, ar fi sustras bunuri din interiorul societății, iar pentru a-și asigura scăparea, aceasta s-ar fi manifestat agresiv atât fizic, cât și verbal față de agenții de securitate și ar fi distrus mai multe obiecte din încăperea în care se afla.

În continuarea activităților procedurale desfășurate în cauză, polițiștii au identificat persoana ca fiind un tânăr, în vârstă de 19 ani, din municipiul Săcele, județul Brașov.

În baza probatoriului administrat în cauză, autorul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

 

 

sursa: I.P.J. Brașov


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: