28
Joi, Mar

Schaeffler România

Eveniment

                Peste o mie de corporatiști din toate colțurile țării se vor întrece la Brașov la jocurile de iarnă destinate marilor companii. Sportivii amatori vor concura la nu mai puțin de 12 sporturi. Evenimentul este deja la a 5-a ediție.

     Sâmbătă şi duminică în Braşov şi în Poiana Brașov vor ajunge corporatişti  din toate marile oraşe ale ţării. Vor participa la Winter Corporate Games, cea mai importantă competiţie de amatori din acest sezon de iarnă. Peste o mie de concurenți se vor întrece la 12 sporturi, de la schi, snowboard, tir, volei pe zăpadă și până la bowling, biliard și tenis de masă. ,, Brașovul este un oraș binecuvântat, din punctul meu de vedere, și nu e greu să-ți dai seama, dacă te uiți unde este situat, aveți Poiana aproape. Poți să faci schi, poți să și înoți, poți să faci și gimnastică. Aerul e mai curat decât la șes, de unde venim noi. Până la urmă Poiana Brașov este cam singura stațiune de schi din țara asta, să o spunem pe aia dreaptă. ,, a declarat  Călin Huidu, organizator Winter Corporate Game.

     Jocurile de iarnă pentru corporatiști oferă posibilitatea fiecăruia de a intra în competiție. Întrecerile sunt organizate pe grupe de vârstă. Nu exista o limită la numărul de participanți sau de echipe.  Pot intra în competiție angajați ai marile corporații multinaționale, întreprinderi mici şi mijlocii, ONG-uri, asociații și chiar reprezentanți ai instituțiilor statului. ,, Brașovul este un oraș fantastic, cu oameni prietenoși. Această competiție, Jocurile de iarnă pentru corporatiști, este cu totul altceva, aici în Brașov, decât jocurile de vară. Este o competiție orientată mai mult spre familie, oamenii își pot aduce și copiii aici. Este foarte ușor să faci afaceri aici, cu tot suportul primăriei și al celorlalți colaboratori din Brașov. ,, a declarat  Martin Verhagen, președinte Winter Corporate Games.

     Festivitatea de premiere va avea loc duminică. Câștigătorii vor putea reprezenta România la concursul mondial ce se va desfășura în Houston, Statele Unite ale Americii. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: